Met liefde voor op Facebook
De eerste flashmob werd in 2003 in New York georganiseerd door Bill Wasik van Harper's Magazine en binnen no-time was de flashmob razend populair over heel de wereld.
Wat is er leuker dan jouw gasten verrassen met
een echte wedding-flashmob? Dus haal je dansschoenen uit de kast,
vind jouw dance-mojo en zorg voor een onvergetelijk moment
op jouw grote dag. Have fun!
SURPRISE!
Ook de vrienden en familieleden kunnen meedoen aan de verrassingstrend op dansgebied.
Op 9 juni 2015 stapten Avital en Shahar in het huwelijksbootje en werden verrast tijdens het feest.
HOE MAAK JE EEN FLASH-MOB?
1. Jouw dans-team
Er zijn kandidaten genoeg om jouw dans-team samen te stellen: broers, zussen, getuigen, vrienden, ouders en ga zo maar door. Stel een kernteam samen dat bestaat uit mensen die dance-mojo hebben en voeg hier mensen aan toe die alles onvergetelijk maken. Bijvoorbeeld omdat niemand van hen verwacht dat ze ooit mee zullen doen aan een flashmob, zoals jouw hippe oma of die prettig gestoorde oom.

2. Jouw muziek
Voor een flashmob kan je het beste een muziekje met een lekkere beat kiezen, zoals bijvoorbeeld 'Happy' (Pharrell Williams), 'Can't stop the feeling' (Justin Timberlake) of 'The first, the last, my everything' (Barry White). Waar je ook voor kiest, zorg dat het swingt en past bij de sfeer die jij wilt op de bruiloft.

3. Jouw moves
Bedenk met een paar mensen van jouw kernteam dance-moves die voor iedereen (dus ook je oma!) uitvoerbaar zijn. Mocht er iemand spectaculaire moves kunnen, zoals een salto of een spagaat, geef diegene dan eventueel een dans-solo. Bedenk ook een leuk einde: bijvoorbeeld een freeze (iedereen blijft stilstaan) of trek iedereen op de dansvloer om mee te doen.

4. Wie doet wat wanneer
Bepaal wie er begint met de flashmob en wie er wanneer bijkomt. Zorg daarbij dat iedereen verspreid staat over de ruimte om het effect extra groot te laten zijn.

5. Jouw manier van aanleren
Maak bijvoorbeeld een filmpje van de dance-moves en stuur deze naar iedereen die meedoet, zodat ze thuis kunnen oefenen. Plan ook een live-oefenmoment waar jouw complete dans-team bij is. Je hebt gegarandeert een geweldige avond! :-)

HAVE FUN DANCING LIKE CRAZY!
FUNKY MOM & SON
OK, dit is geen flashmob, maar deze dans is zo geniaal en inspirerend dat ik hem graag met je deel!
Wat denk je van deze onvergetelijk dans van Kathy Bunker met haar zoon? Na een halve minuut 'traditionele dans' ontdek je dat deze hippe moeder totaal niet onderdoet voor haar zoon.

Let vooral op de dame die het blijkbaar allemaal teveel wordt bij 1:31
0